Tijdens de week van de catering, georganiseerd door FNV Catering, worden alle cateringmedewerkers in Nederland in het zonnetje gezet. Aansluitend aan deze feestelijke week vol met complimentjes, wordt het leukste cateringteam van Nederland gekozen. Dit jaar is het cateringteam van Zo-vital op de Christelijke Hogeschool in Ede de winnaar. Zij winnen hiermee de Gouden CateRing 2018!

 

 

De winnaar van de GoudenCatering wordt jaarlijks bepaald door vakkundige jury. Dit jaar bestond de jury uit Harry de Wit; sectorbestuurder FNV Catering, Michiel Meier Mattern; adviseur Food and hospitality, Jan Jaap Schmitz; Hospitality officer Radboudumc en het winnende team van 2017.

 

Vanochtend is de Gouden CateRing door Harry de Wit uitgereikt aan het team. Zij werden hierdoor totaal verrast. Paul en Kai, de locatiemanager en assistent-locatiemanager van het team, hadden het team voornamelijk opgegeven omdat zij vonden dat het team het verdiende om in het zonnetje gezet te worden. Ze hadden het dan ook helemaal niet verwacht dat ze echt zouden winnen. Naast dat zij de Gouden Catering in ontvangst mochten nemen gaan zij ook nog met het hele team op pad. Zij worden dan met een limousine opgehaald en gaan heerlijk met elkaar eten.

 

De Christelijke Hogeschool Ede werd eerder dit jaar al gekozen tot beste HBO van Nederland. Dat zij nu ook nog het leukste cateringteam van Nederland in huis hebben is natuurlijk een kers op de taart!

 

Het volledige filmpje over de week van de catering ( incl. kort interview met Paul en Kai) is te zien op Youtube!