De gezonde schoolkantine

Gezonde voeding en bewegen is al een aantal jaren trending topic. We zijn er allemaal mee bezig, want we willen ons graag fit en energiek voelen. Zo-vital wil ook de jonge generatie bewust maken van gezonde voeding. We presenteren onze gezonde keuzes op een aantrekkelijke manier voor onze leerlingen en studenten

 

In 2014 heeft het voedingscentrum in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, richtlijnen voor gezondere kantines ontwikkeld. Zo-vital heeft het akkoord ‘Gezonde Voeding Op Scholen ondertekend (2016-2020) ondertekend. Wij werken actief samen met Het Voedingscentrum en Jongeren op gezond gewicht.

 

 

 

In het onderwijs

Het gaat hier om jonge leerlingen en studenten. Het is belangrijk om dat deze jonge generatie al bewust worden van gezonde voeding. Soms is het bewustzijn er niet maar helpen wij ze een handje mee. Voor deze generatie zijn de richtlijnen voor ‘De gezonde schoolkantine’ van toepassing. We helpen hen graag om een gezonde keuze te maken. Zo hebben we minder witte broodjes dan bruine broodjes. Geen energiedrank maar wel fruitwater.

HBO & Universiteit

Als student van het HBO of universiteit ben je volwassen aan het worden en kun je zelf verstandige keuzes maken. Om die reden is onze catering op een HBO of Universiteit wat vrijer. Het aanbod is groter; Maar de basis blijft natuurlijk gezonde voeding.
We kijken natuurlijk ook goed naar de soort opleiding en maken daar een passend voorstel bij. Ga voor een goed gevulde bol of een heerlijke warme maaltijd van de chef.

Banqueting

Voor een bijeenkomst, vergadering, diploma-uitreiking of een ander evenement kunt u bij Zo-vital alle nodige banquetingservices bestellen. Van een simpele vergadering met koffie/thee en wat lekkers tot aan een uitgebreid diner buffet.

Heeft u iets specifieks nodig dan kijken wij graag met u mee voor een voorstel op maat. Naast het leveren van eten & drinken kunnen wij ook de aankleding en het meubilair te verzorgen. Zo wordt u volledig ontzorgt.

De focus van onze service ligt op de gezonde keuze. Hierdoor sluiten onze producten en diensten perfect aan bij de gezonde schoolkantine en de kernwaarden van Zo-vital.

Concepten

De onderwijs- en horecawereld zijn voordurend beweging. Ook wij proberen daar zo goed mogelijk op in te spelen. Samen met de opdrachtgever ontwikkelen wij concepten op maat. Zodat deze helemaal aansluiten bij de school en de doelgroep. We laten u een aantal concepten zien: