Afgelopen week hebben wij het concept Lokaal geïntroduceerd op onze locatie van ROC Midden Nederland. Binnen één dag hebben wij de huidige schoolkantine omgebouwd tot het nieuwe concept ‘Lokaal’. Met het hele team hebben wij ervoor gezorgd dat de schoolkantine een complete make-over kreeg van counter tot aan productverpakkingen.

Lokaal staat voor vers, gezond en lekker. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten van lekkere, gezonde en eerlijke producten en gerechten kunnen genieten. Het aanbod voldoet dan ook aan de normen van de gouden schoolkantine. Dit betekent dat het aanbod voor tenminste 80% bestaat uit gezonde producten.

 

 

Het concept ‘Lokaal’ is eerst verwerkt in een moodboard en vervolgens hebben wij het vertaald in de aankleding en producten. De uitstraling van Lokaal is fris dankzij de kleuren en strakke vormgeving. Naast de uitstraling hebben wij ook een aantal nieuwe producten geïntroduceerd zoals een saladebar, broodje pulled pork, pasta, huisgemaakte toetjes & soep met verse kruiden uit het pluktuintje.

 

 

Voor ons natuurlijk spannend hoe het nieuwe concept zou vallen bij de studenten en medewerkers van ROC Midden Nederland. Rond 09.00 uur stroomden de eerste studenten binnen vol enthousiasme. Hun schoolkantine was ineens aangekleed met veel kleur, kruidenplantjes en er waren diverse proeverijen en nieuwe producten.

“Wat ziet het er mooi uit”, “Oh we hebben een eigen saladebar!”, “Het ziet er prachtig uit, ga zo door” waren wat reacties van studenten en docenten.